Facebookrecord Undateables: 1 miljoen views op post!

undateables kus strand

Love is in the air!

“Facebook staat vol met shit en negativiteit. Daarom werkt dit zo goed”, zegt webredacteur Suzanne Olsthoorn van BNN-programma The Undateables. Gisteren mochten we vieren dat onderstaande post maar liefst 1 miljoen views had gescoord (en 2 miljoen mensen had ‘bereikt’, maar dat is webnerdinformatie). Dat betekende een flesje prosecco op de redactie, want dat gebeurt ons niet elke dag.

Zelfs zuurpruimen worden blij

Het succes verraste ons allemaal, maar ook weer niet. Een catchy tekst, opgeschreven zodat je het filmpje wel móet bekijken, een mooi screenshot en beelden waar zelfs de grootste zuurpruim nog een lach van op zijn gezicht krijgt. En die je dus wilt delen. Dus doe ik dat ook nog maar een keertje. Downies en liefde, een gouden combinatie.

Avatar foto

Author: sieril

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.