Live chatten met singles tijdens Kassa-uitzending

daat

Het was zo’n vraag die je brein doet kraken: kun je regelen dat onze vijf gasten zaterdag live kunnen chatten met de Kassa-kijkers? Marieke Rietkerk, eindredacteur Kassa, stelde daarbij nog wat aanvullende eisen: zonder inlog, zonder video, zonder het downloaden van extra software, kortom: zonder gedoe. Via één klik in contact met de drie vrouwen en twee mannen die live op tv een partner zoeken.

Übersimpele chatwidget

Na het vakkundig afschieten van Google Hangouts en Skype (ja ook Skypes webinterface vergt softwareinstallatie) bleven we met lege handen achter. Tot ik opeens op ‘Tlk.io’ stuitte. Tlk.io is een übersimpele embedbare chatwidget waarmee je instant chat mogelijk maakt. Zonder gekke cookies of andere reclame-achtige addertjes onder het gras.

Vijftigplussers aan het daten

En toen zaten er afgelopen zaterdag ineens vijf vijftigplussers op de Kassasite gezellig te chatten met tvkijkers. 🙂

Avatar foto

Author: sieril

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.