Proefkonijnen met quiz op Snapchat

Maar liefst 700 miljoen foto’s en video’s worden er dagelijks verstuurd via de mobiele app Snapchat. En de gemiddelde leeftijd van de gebruikers ligt tussen de 13 en de 23 jaar. Hoogste tijd om ons als BNN-VARA Digital te mengen in het feestgedruis, want dit is een doelgroep die niet al te makkelijk te bereiken is. Zeker niet voor de omroepwereld, die toch een relatief oud publiek heeft.

Quizzen in de app

Proefkonijnen bijt het spits af en presenteert sinds twee weken met succes kleine wetenschapsquizjes in de app. Credits voor de creatieve uitvoering gaan naar Digital-stagiaire Maartje van Beuningen. Hieronder een voorbeeld van hoe een Proefkonijnen-quiz er uitziet op Snapchat.

Avatar foto

Author: sieril

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.