Begonnen aan fotovakschool

canon

Het was jullie misschien al niet ontgaan, maar fotografie is een van mijn favoriete hobbies. Ik was al een tijdje op zoek naar een manier om een stap verder te komen in mijn ontwikkeling. Want al heb ik een aardig oog voor timing en compositie, op technisch vlak bak ik er niets van.

Sinds een maand ben ik daarom begonnen aan een driejarige opleiding tot fotograaf bij fotovakopleiding Statief in Utrecht. De school staat hoog aangeschreven en is erg gericht op het ontwikkelen van een eigen stijl. Het is allemaal niet heel vrijblijvend want elke de maand is er een opdracht die meeweegt in je beoordeling aan het einde van het jaar. Erg spannend dus! Hier kunnen jullie mijn vorderingen volgen.

 

Avatar foto

Author: sieril

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.