Welkom in het leukste dorp van de wereld

Hoe cool is dit?

Het welkomstbord van Cyril in Oklahoma, VS

Zit je een beetje je voornaam te Googlen, blijkt er een dorp te bestaan dat zo heet. Wat een plezier! Cyril is dan wel, op een tochtje met Google streetview afgaand, een uitgestorven ongezellig gehucht in redneck country met 1200 zielen en maar liefst 6 kerken, maar het welkomstbord is in ieder geval leuk. Als ik een keer in de buurt ben, ga ik langs. Het bestaat al sinds 1907, dus het zou eens tijd worden…


 Fotocredit: Flickr.com, mondaytuesdaywednesday

Avatar foto

Author: sieril

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.