Tweetmasjien, de eerste video’s voor Joop.nl

Joop.nl, het nieuw en opinieplatform van de VARA groeit als een malle. De redactie heeft een nieuwe focus gekozen, het claimen van thema’s, en scoort daar erg goed mee. Om de site mee te laten gaan in de vaart der VARA-volkeren, hebben we ter verluchtiging ook ingezet op meer videocontent. Een van de eerste projecten is de Tweetmasjien. Basicly het oplezen van tweets, maar dan wel alleen de scherpste en dan wel alleen met heel veel inlevingsvermogen. Samantha Wielkens van BNN University zit er al lekker in, na het maken van drie video’s. Het was tegelijkertijd ook meteen mijn regiedebuut bij de VARA, dus dat was een mooi leerpunt weer. “Nasaler, Samantha, houd dat vast! Peter R. praat met zijn neus dicht!” Bekijk ze hieronder.

Avatar foto

Author: sieril

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.