Hoe ik als 10-jarige vooruitblikte op mijn ‘carrière’

Onlangs ontdekte ik een serie opstellen terug die ik op de basisschool heb geschreven. Bij een daarvan was de opdracht: Beschrijf een dag uit je leven over 25 jaar. Mijn toenmalige droom is helaas niet uitgekomen, maar mijn sympathie voor clubs als Greenpeace is gelukkig gebleven. Mijn moeder vond werken bij Greenpeace altijd een leuk idee, maar ze zei ook: “Je kunt er geen geld mee verdienen he? Dat is ook belangrijk.” Wijze woorden.

Dagboekpagina over Greenpeace

Hoe ik dacht dat mijn leven er 25 jaar later uit zou zien. Geschreven toen ik 10 was…

Headerfoto: Arne List

Avatar foto

Author: sieril

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.