Interactief filmpje voor Dag tegen Pesten

pest1Volgende week organiseert BNN de Dag tegen Pesten, een eenmalige uitzending vol interviews met gepeste kinderen, die hun verhaal doen. Voor de online campagne was er vrijwel geen budget, waardoor we onze creativiteit maximaal moesten aanspreken.

Met hulp van redacteur Suzanne Olsthoorn, camjo Assumpta Heidemeijer en een heel team van 101TV lukte het toch om een kickass video te maken, met een flinke dosis interactiviteit. Interlude.fm blijkt een mooie tool te zijn waarmee je je bezoekers aan het denken en aan het klikken krijgt. Wat doe jij als je ziet dat er iemand wordt gepest? Klikken maarrr.

Avatar foto

Author: sieril

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.